1395/02/28
پروپوزال یا طرح تحقیق، پیش نویس پژوهشی است که شما می بایست برای اخذ مدرک تحصیلی خود انجام دهید. در پروپوزال، شما به معرفی موضوعی که برای پایان نامه خود انتخاب کرده اید، توضیح اهمیت آن موضوع، ذکر پژوهش هایی که در گذشته در این باره صورت گرفته، و نتایجی که فکر می کنید از تحقیق خواهید گرفت می پردازید. هم چنین روش یا روش هایی که در پژوهش از آن ها بهره خواهید گرفت را ذکر می کنید.
عنوان پایان نامه:
فارسی: اثرات سطوح مختلف مکمل سلنیوم-ویتامین E خوراکی بر ایمنی و رشد در بزغاله های نوزاد مرخز
قسمتی از متن:
سوال اصلی تحقیق: (مسأله تحقیق)
سطوح مختلف مکمل سلنیوم-ویتامین E چه اثراتی بر پاسخ ایمنی و رشد بزغاله های شیرخوار مرخز دارند؟
6 ) بیان مسئله : (شامل تشریح ابعاد حدود مسئله ،معرفی دقیق آن، بیان جنبههای مجهول و مبهم، متغیرهای مربوط به سوال تحقیق، منظور تحقیق)
بز مرخز یکی از نژاد های منحصر به فرد استان کردستان و یکی از ذخایر ژنتیکی با ارزش کشور محسوب میشود که پوشش بدن آن از الیافی به نام موهر (مه رز) پوشیده شده که از نظر اقتصادی حائز اهمیت است. بز مرخز میتواند برای تولید موهر، گوشت و شیر پرورش داده شود. صفات تولید مثلی در این بز بطور متوسط عبارتند از: دوقلوزایی 4/25%، بزغاله زایی 5/123% و باروری 6/94% (1). در سال 1367 تعداد 8399 راس بز مرخز در شهرستان بانه و سقز موجود بوده و در سال 1377 در کل استان کردستان بالغ بر 25000 راس از این دام وجود داشته است (3). در طی ده سال اخیر جمعیت بز مرخز در استان کردستان بنا به دلایل گوناگون کاهش یافته و در سال 1390 به کمتر از حدود 2500 رأس رسیده است. بنابر آمارهای ایستگاه تحقیقاتی بز مرخز سنندج؛ متاسفانه تعداد قابل توجهی از بزغاله های متولد شده قبل از شیرگیری به دلایل متعدد از جمله بیمارهای آنتروتوکسمی ، ذات الریه و ... از بین میروند، توجه به بزغالهها و ارائه راهکارهای تغذیهای ، میتواند بر کاهش مرگ و میر اثر گذار باشد. متأسفانه تابحال تحقیقات کمی در زمینه نواقص تغذیهای در این سن صورت گرفته است.
عناصر معدنی کم مصرف به عنوان مواد مورد نیاز و ضروری حیوانات شناخته شدهاند. این عناصر در بسیاری از اعمال متابولیکی از جمله فعال شدن آنزیمها دخالت دارند، بنابراین توجه به این عناصر در تغذیه دام از اهمیت بالایی برخوار است
و .....
خرید و دانلود محصول1395/01/25
1395/01/25
عنوان پایان نامه:حذف بهینه نویز صنعتی با استفاده از فیلترهای تککاناله
مقطع کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک
ارائه دهنده:سید فرید موسوی پور
فرمت: ورد
مقدمه
نویز صوتی از معضلات دنیای امروزی است. گسترش تکنولوژی و صنعت باعث ایجاد صداهایی با شدت زیاد در اطراف ما شده است. اگر شدت صدا از حد مجاز خود بالاتر برود، به افرادی که در مواجهه با آن هستند آسیب وارد میشود. البته شدت این آسیب با توجه به شدت صدا و مدت زمان مواجهه با آن متغیر است. صدای بلند، چه موسیقی باشد و چه صدایی آزاردهنده در صنعت، میتواند بر شنوایی ما تأثیرات نامطلوبی داشته باشد.
شدت صدا را با دسی بل میسنجند، به عنوان مثال، شدت صدای ناشی از پرواز یک هواپیمای جت از فاصله ۱۰۰ متری برابر با ۱۳۰ دسی بل است. شدت صدا در یک اتاق ساکت و خلوت ۲۰ دسیبل است.
بر اساس استانداردهای کمیته فنی بهداشت حرفهای کشور مقدار حد مجاز تماس شغلی صدا برای ۸ ساعت کار روزانه (یک شیفت کار)، برابر با ۸۵ دسیبل است که به ازای هر ۳ دسیبل افزایش صدا، زمان کار فرد در آن محیط باید به نصف، کاهش یابد تا از آثار سوء صدا بر سلامتی فرد جلوگیری شود (به ازای هر ۳ دسیبل افزایش شدت صوت، میزان فشاری که به پرده صماخ گوش وارد میشود، دو برابر میشود). مثلاً اگر کارگری در محیط کار خود در معرض تماس با صدایی معادل ۸۸ دسیبل باشد، زمان مجاز کار او ۴ ساعت است و اگر میزان صدا به ۹۱ دسیبل برسد فقط مجاز به ۲ ساعت مواجهه با صدا خواهد بود…..
فهرست:
فصل ۱- مقدمه
فصل ۲- روشهای مختلف بهبودگفتار
فصل ۳- فیلتر کالمن متوالی
فصل ۴- فیلتر ذره ای
فصل ۵- روش های ارزیابی کیفیت گفتار
فصل ۶- آزمون الگوریتمها
فصل ۷- نتیجه گیری
فهرست مراجع
تعداد صفحات 97
خرید و دانلود محصول1395/01/25